English
Ask Your Question
1

Libreoffice 4 won't start, no error messages [closed]

asked 2013-03-19 00:35:14 +0100

steph gravatar image

updated 2014-06-06 21:27:01 +0100

manj_k gravatar image

Hi,

I just installed the latest Libreoffice on my Windows 7 64 machine. I installed Draw only. Neither the soffice.exe, nor the sdraw.exe start up. There is no error message. If I open the task manager, I see the following processes for about 1 second and then they disappear without displaying any errors:

sdraw.exe, shstat.exe, soffice.bin, soffice.exe

I've performed an installation repair to no avail.

Thanks for any help.

Edit: I installed the other programs in the Libreoffice package and now I can start Draw (and the others as well). There might be an issue with the installer itself if the Draw dependencies are only installed if the entire Libreoffice suite is installed...

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by manj_k
close date 2014-06-06 21:26:17.327402

Comments

1

There is a confiremed bug with partial installations https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=33798

Timon ( 2013-03-19 09:05:47 +0100 )edit

fdo#33798 – Status: RESOLVED FIXED.

See also this answer: "The option to select which Modules to install has been removed from the Windows Custom install dialog..."

manj_k ( 2014-06-06 21:21:40 +0100 )edit

2 answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-06-06 21:02:23 +0100

hbell gravatar image

I canot open LibreOffice Calc (Excel) either. I have work to do and now what? A friend talked me into reformatting my laptop to Linux... I can't say I'm that pleased with it.. Now I have book work to do for a customer and I can't open anything. =/

edit flag offensive delete link more

Comments

@hbell – Please ask a new question.

manj_k ( 2014-06-06 21:25:02 +0100 )edit
0

answered 2013-05-25 01:16:26 +0100

gino gravatar image

i have the same problem on linux

edit flag offensive delete link more

Comments

try quit quickstarter then run it

jiero ( 2013-05-25 08:14:45 +0100 )edit

This is weird. My friend have same problem as well. I just push the power button until the laptop turned off, and restart. I didn't do anything other than that, and LO run without any problem. Other way, try to log out and re-login.

Paijo ( 2013-06-18 04:16:30 +0100 )edit

Question Tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2013-03-19 00:35:14 +0100

Seen: 3,463 times

Last updated: Jun 06