Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

I'm starting here because the issue may be related. I'm using Linux Mint 14 and LOo 3.x operated correctly, playing a sound file included in a slide transition although the transition window didn't always show the correct sound/file. In 4.0.2.2 (the most recent which I can obtain via the repository) although I can allocate a file, it doesn't show in the window, nor does it play when I try to present. However, using the file with 3.x it plays correctly. Loading a presentation from the archive which still works correctly with 3.x, it won't play in 4.0.2.2 Now, this may be the similarity between my problem and the above because quite often when preparing the presentation, adding the sound file causes LOo to lock up and I have to kill the process and restart. On recovery, the sound file has NOT been added to the transition (checking with 3.x verifies). At present this is a show-stopper but I love the remote presentation feature and that works fine with my Galaxy Note II

P.S. where do I find the commenting tool - it doesn't seem to appear in this firefox 20 browser?

I'm starting here because the issue may be related. I'm using Linux Mint 14 and LOo 3.x operated correctly, playing a sound file included in a slide transition although the transition window didn't always show the correct sound/file. In 4.0.2.2 (the most recent which I can obtain via the repository) although I can allocate a file, it doesn't show in the window, nor does it play when I try to present. However, using the file with 3.x it plays correctly. Loading a presentation from the archive which still works correctly with 3.x, it won't play in 4.0.2.2 Now, this may be the similarity between my problem and the above because quite often when preparing the presentation, adding the sound file causes LOo to lock up and I have to kill the process and restart. On recovery, the sound file has NOT been added to the transition (checking with 3.x verifies). At present this is a show-stopper but I love the remote presentation feature and that works fine with my Galaxy Note II

P.S. where do I find the commenting tool - it doesn't seem to appear in this firefox 20 browser?browser? I can see it when this question is displayed but not anyone elses's :-/