Ask Your Question

Revision history [back]

I have the same problem, no offline help. Vista 64 bit. Installed latest LO (5.3.2.2), downloaded and installed offline help .MSI (64 bit) from same page. All done today, fresh install of both for first time. All language and locale is en-US. File structure shows C:\Program Files\LibreOffice 5\help\en-US. Verified in LO, under languages, it is set to English-USA (tried "Default Engligh-USA" as well). Windows Region and Language is English USA in Control panel. Rebooted, and F1 still forces a browser to come up for online help.

What is broken??

I have the same problem, no offline help. Vista 64 bit. Installed latest LO (5.3.2.2), downloaded and installed offline help .MSI (64 bit) from same page. All done today, fresh install of both for first time. All language and locale is en-US. File structure shows C:\Program Files\LibreOffice 5\help\en-US. Verified in LO, under languages, it is set to English-USA (tried "Default Engligh-USA" English-USA" as well). Windows Region and Language is English USA in Control panel. Rebooted, and F1 still forces a browser to come up for online help.

What is broken??

I have the same problem, no offline help. Vista 64 bit. Installed latest LO (5.3.2.2), downloaded and installed offline help .MSI (64 bit) from same page. All done today, fresh install of both for first time. All language and locale is en-US. File structure shows C:\Program Files\LibreOffice 5\help\en-US. Verified in LO, under languages, it is set to English-USA (tried "Default English-USA" as well). Windows Region and Language is English USA in Control panel. Rebooted, and F1 still forces a browser to come up for online help.

What is broken??

Ok, I think I figured it out! When one goes to download LO, the DEFAULT download shows as Windows x86, followed by Linux, etc... That is what I downloaded. The "Windows 64 bit" is the last option in the list, never saw it at all. I guess their web site cannot detect if a PC is 32 or 64 bit??? Anyway, I downloaded the 32 bit offline help, and it works with my LO. It must be 32 bit. As a note, the "About Libreoffice..." under Help does NOT show how many "bits" one is running. Hence more confusion. The Help, About... should show what version of LO one is using, whether 32 or 64 bit....

I have the same problem, no offline help. Vista 64 bit. Installed latest LO (5.3.2.2), downloaded and installed offline help .MSI (64 bit) from same page. All done today, fresh install of both for first time. All language and locale is en-US. File structure shows C:\Program Files\LibreOffice 5\help\en-US. Verified in LO, under languages, it is set to English-USA (tried "Default English-USA" as well). Windows Region and Language is English USA in Control panel. Rebooted, and F1 still forces a browser to come up for online help.

What is broken??

EDIT: Ok, I think I figured it out! When one goes to download LO, the DEFAULT download shows as Windows x86, followed by Linux, etc... That is what I downloaded. The "Windows 64 bit" is the last option in the list, never saw it at all. I guess their web site cannot detect if a PC is 32 or 64 bit??? Anyway, I downloaded the 32 bit offline help, and it works with my LO. It must be 32 bit. As a note, the "About Libreoffice..." under Help does NOT show how many "bits" one is running. Hence more confusion. The Help, About... should show what version of LO one is using, whether 32 or 64 bit....