Ask Your Question
0

Pivot tables version 5.3.4.2 not working in v 6.1.5.2

asked 2019-03-10 14:27:18 +0200

razor gravatar image

Hi I have version 5.3.4.2 and a cvs file which I use to create a pivot table have no problems, but on another computer with version 6.1.5.2 using the same data file the pivot table is created without any data in the tables. Any one having the same problem.image description(/upfiles/15522239605968652.jpg)

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Can't possibly your two systems have different LO locales configured, and your csv being linked using "default" language - so that on a system with a different locale, its import gives strings where numbers expected?

See also https://ask.libreoffice.org/en/questi...

Mike Kaganski gravatar imageMike Kaganski ( 2019-03-10 16:44:43 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2019-03-10 16:49:11 +0200

razor gravatar image

updated 2019-03-10 17:04:55 +0200

Ok just uninstalled 6.1.5.2 from computer and installed the 5.3.4.2 copy that is installed on the computer that the pivot table works on opend the same data cvs file and its not worked totally baffled. ![screen shot] ok sorted needed Detect special numbers to be ticked.image description

edit flag offensive delete link more

Comments

You should also change the Column-type of 3rd and 4th Column from Standard to Date d/m/y

karolus gravatar imagekarolus ( 2019-03-10 17:45:01 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2019-03-10 14:27:18 +0200

Seen: 47 times

Last updated: Mar 10