Ask Your Question
0

why my table gets printed with no content on writer ? [closed]

asked 2019-09-10 05:21:36 +0200

Gaelle gravatar image

updated 2019-09-10 22:44:19 +0200

C:\fakepath\upload PIC.odt I have a table document made on writer and since few weeks now I get this problem : When I want to print, only the lines of the table and a picture on the top corner get printed. The whole content of my table doesn't. I had the same problem with anther document, I had to re do it. For this one I've tried a copy/paste on a new writer page but no, doesn't work. Would you know what it is ? is it a bug? I've just upgraded to the 6.2 version but this problem started before.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by ebot
close date 2019-09-11 05:51:39.514314

Comments

Can you anonymize your document and upload it here? To upload edit your initial question.

Why do you use the tag "Base"?

ebot gravatar imageebot ( 2019-09-10 08:38:44 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2019-09-10 22:50:39 +0200

Gaelle gravatar image

C:\fakepath\upload PIC.odt I get this problem with any document. I use base as key word because I can't use "table"only and it was suggested. I've tried to remove it but still need another keyword...

edit flag offensive delete link more

Comments

So after a new update of LO onto the latest 6.2 version my printing problem is gone. Don't know if there was anything to do with it. It is really weird, I had this pb for 2-3 weeks. But allgood now :)

Gaelle gravatar imageGaelle ( 2019-09-11 00:56:13 +0200 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2019-09-10 05:21:36 +0200

Seen: 37 times

Last updated: Sep 10