Ask Your Question
0

Insert envelope will not create correct size [closed]

asked 2013-12-30 19:46:42 +0200

gwalmer gravatar image

updated 2013-12-31 00:12:34 +0200

oweng gravatar image

I need to print #10 envelopes quite frequently. When I use the "Insert/Envelope" command, it opens fine. I click on #10 Envelope and it displays the size as 9.5"x4.13" which is correct. When I do either the Insert or New Document command, it actually creates an envelope that is 9.5"x6.31". Is there a fix or a workaround for this?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason duplicate question by oweng
close date 2014-09-06 08:37:39.423093

Comments

Which version of LO are you using and under which operating system? Both Insert > Envelope... > Format tab > Insert and Insert > Envelope... > Format tab > New Doc. behave as expected here with v4.1.3.2 under GNU/Linux.

oweng gravatar imageoweng ( 2013-12-31 00:19:51 +0200 )edit

I am using v4.1.4.2 on Win7. But it was the same way before I just installed the latest version. I would be happy to send you screen shots if that would help.

gwalmer gravatar imagegwalmer ( 2013-12-31 17:08:39 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-01-01 01:24:22 +0200

JohnD gravatar image

Take a look at this thread:

Envelope Page Format

I think Bug #52926 fits your situation as well.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-12-30 19:46:42 +0200

Seen: 115 times

Last updated: Jan 01 '14