Ask Your Question
0

Can't paste to Thunderbird [closed]

asked 2014-02-25 08:08:20 +0100

Mark12547 gravatar image

updated 2015-09-12 03:31:08 +0100

Alex Kemp gravatar image

Problem:

Using LibreOffice 4.2.1.1 + Help Pack (English (United States)), I can't paste from either a document in Writer or from a range in Calc to the body of an email being composed in Thunderbird 24.3.0. I can do a paste unformatted, but not a paste (to preserve formatting).

Attempted Fix:

I tried a clean uninstall of the Help Pack & Program, deleting the LibreOffice folder in C:\Users\Mark12547\AppData\Roaming, I rebooted the PC, then installed 4.2.1.1 & Help Pack again, and problem persists.

Downgrade:

I tried a clean uninstall of the Help Pack & Program, deleting the LibreOffice folder in C:\Users\Mark12547\AppData\Roaming, a boot, then installing 4.1.4.2 & Help Pack, and I can copy and it preserves the formatting, but that means I am not up to date and get a warning that a newer version is available.

Current Status:

Until the problem with copy from 4.2.1.1 and paste to Thunderbird is fixed, I'll have to remain on 4.1.4.2 or find a decent work around (and paste unformatted in Thunderbird is more trouble than it's worth, especially when copying table data from Calc).

System Info:

Operating system is Windows 7 Home Premium SP1 64-bit, language is English United States.

Antivirus is Avast! Internet Security 2014.9.0.2013,

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2016-02-19 11:44:57.983953

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2014-02-25 11:15:57 +0100

Mark12547 gravatar image

This appears to be bug 75184. I added my comments since they indicated an additional application that writer/calc cannot paste to.

edit flag offensive delete link more

Comments

If you look into bug tracker little bit more in deep there are several bugs reported as duplicate of the bug you wrote so: https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=74381 or https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=74584 - in the latest it is written that this bug was already fixed and it will be released in 4.2.2. According to release plan this will happen in one week period: https://wiki.documentfoundation.org/ReleasePlan - I suggest to install 4.2.2 when available.

L-user gravatar imageL-user ( 2014-02-25 12:36:42 +0100 )edit

You can also download daily build of 4.2.x series (but currently daily build is at 4.2.3 - so little bit more then 4.2.2) if you like to test this out: http://dev-builds.libreoffice.org/daily/libreoffice-4-2/Win-x86@42/current/ - download "msi" file without "sdk" in the name.

L-user gravatar imageL-user ( 2014-02-25 12:41:10 +0100 )edit
0

answered 2014-02-25 10:42:23 +0100

L-user gravatar image

According to your description it looks like a bug to me. Please report a bug to bug tracker: https://www.libreoffice.org/get-help/bug/

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-02-25 08:08:20 +0100

Seen: 1,367 times

Last updated: Feb 25 '14