Ask Your Question
0

Problem copying between spreadsheets [closed]

asked 2014-10-16 20:05:52 +0200

Jon gravatar image

updated 2016-03-05 09:07:46 +0200

Alex Kemp gravatar image

Running LibreOffice 4.3.2 on Windows 7 Professional 64 bit. Core i7, 8GB RAM, 672 SSD.

Here is the scenario. My first spreadsheet contains 9 sheets. My second spreadsheet is new (blank). I need to consolidate the 9 worksheets from the first spreadsheet to one sheet on the second spreadsheet. I highlight the area I need on the first sheet on spreadsheet #1. I copy the area then paste it to the sheet on spreadsheet #2. Success!

Now I go to the second sheet in spreadsheet #1, highlight the area and copy it. I go to a blank cell in spreadsheet #2 and paste. It seems that the clipboard retains the contents from the first copy operation, because that is what is pasted. All other attempts to copy from spreadsheet #1 to a blank area on spreadsheet #2 have the same result - the first copy operation is the one that is pasted.

However if I limit my copy/paste operations to the same spreadsheet (copying from every sheet onto a blank worksheet all within spreadsheet #1), then all the copy/paste operations work as expected.

What is going on?

Jon

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2016-03-05 09:08:00.108363

Comments

(Deleted!)

Lupp gravatar imageLupp ( 2014-10-17 10:14:15 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-10-17 09:53:50 +0200

ROSt52 gravatar image

updated 2014-10-19 04:17:03 +0200

I made a test in LibO 4.2.6.3 on an XP machine and do not observe the problems you report.

May I ask you to verify again the copy&paste procedure - especially if you really copied the content of the 2nd and 3rd... spreadsheet. Should you again observe the same behavior, please file a bug report here: https://www.libreoffice.org/get-help/...


edit after comment

@Jon - your question was deleted by mistake; you didn't make anything wrong. The person who deleted it unintentionally did efforts to get it undeleted.

I made a test in the portable version LibO 4.3.2. Coping and pasting between spreadsheets is working fine. Thus I would now see if a reset of the user profile solves the problem. If not please file a bug report.

Reset of user profile: https://wiki.documentfoundation.org/U...

edit flag offensive delete link more

Comments

Yes, I can verify that the copy/paste procedure was performed correctly and as described. Within the spreadsheet, copy/paste works correctly. Copying to another spreadsheet does not. There are no copy/paste issues with any other program. No clipboard extenders. However, AFTER experiencing the problem, I tried an extender and got the same results as reported.

By the way, my post was deleted. Did I do something in violation of forum rules?

Jon

Jon gravatar imageJon ( 2014-10-17 16:15:07 +0200 )edit
0

answered 2014-10-20 18:00:18 +0200

Jon gravatar image

Thank you for your help. Before I tried resetting my settings, I rebooted. As stupid as this sounds, it worked. I can now copy/paste correctly between spreadsheets.

Thanks again.

Jon

edit flag offensive delete link more

Comments

Glad you found the solution.

ROSt52 gravatar imageROSt52 ( 2014-10-24 06:48:54 +0200 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-10-16 20:05:52 +0200

Seen: 795 times

Last updated: Oct 20 '14