Ask Your Question
0

White Edges When Presenting In Impress

asked 2015-07-01 21:56:13 +0200

Tyruke gravatar image

updated 2015-09-27 19:21:46 +0200

Alex Kemp gravatar image

Every time I run a presentation in Impress I always have this thin white edge running along the background.

This white edge is also there if export an image as JPEG or PNG (the only ones I've tried so far)

Here is a link to some examples (and it's only noticeable in full-screen, so please view the image in full-screen)

https://goo.gl/photos/PL3k96UWM5Qe6Chz6

One image is a 4:3 slide with a white background projected on a 16:9 screen.

The other image a 16:9 slide with a black background projected on a 16:9 screen.

I also know the issue is not my monitor, as I don't see white edges on any other full-screen images. Only when using Impress to I see them.

So I'm wondering is there some sort of setting I'm missing to remove these white edges, or is this some sort of bug?

I'm using Windows 8.1 64-bit.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Just in case others may wonder, Tyruke is referring to a thin line on the right side of the screen.

Prince gravatar imagePrince ( 2016-12-02 07:29:10 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-12-02 07:25:02 +0200

Prince gravatar image

updated 2016-12-02 07:28:57 +0200

I've seen that too, and was a bit annoyed. Then I notice that it doesn't show up on the projector screen (for me). So, I've never bothered filing a report on this.

If you find this worthy of a bug report, please fill in this form: https://bugs.documentfoundation.org/e...

Some of the items may seem a bit technical to some. If that's true for you, you can use this guided format: https://bugs.documentfoundation.org/e...

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-07-01 21:56:13 +0200

Seen: 146 times

Last updated: Dec 02 '16