Ask Your Question
0

Linux Mint 13 64-bit Cinnamon LibreOffice 3.6.1 [closed]

asked 2012-09-10 19:34:58 +0100

urbanomad64 gravatar image

updated 2015-08-28 11:49:24 +0100

Alex Kemp gravatar image

Hello, I have uninstalled the previous 3.6.x and downloaded and installed the downloaded debs fine. The applications are even listed under the "Office" applications but do not run, except for the Printer Administration app, which does run... very perplexing and am wondering if anyone might have a fix for this exact problem. I would like to keep 3.6.1 without having to go to back the 3.6.0.2, I think it was... Also, have the en_GB pack install and the help pack as well. I think this could be part of the problem.

Processing triggers for shared-mime-info ...
Unknown media type in type 'all/all'
Unknown media type in type 'all/allfiles'
Unknown media type in type 'uri/mms'
Unknown media type in type 'uri/mmst'
Unknown media type in type 'uri/mmsu'
Unknown media type in type 'uri/pnm'
Unknown media type in type 'uri/rtspt'
Unknown media type in type 'uri/rtspu'
edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-23 05:10:00.099999

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-23 00:10:35 +0100

qubit gravatar image

Hi @urbanomad64,

Looks like there might be something messed-up with MIME settings.

Are you still experiencing this problem with the latest release? If so, please consider filing a bug, either with us or with Ubuntu. Usually I'd sent MIME-type problems to the distro, but you did say that you're using our .debs, so either one is probably reasonable :-)

Please post a link to any bugs you file in a comment below using the format "fdo#123456".

Thanks!

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2012-09-10 19:34:58 +0100

Seen: 691 times

Last updated: Feb 23 '13