Ask Your Question
0

Importing Word DOC leaves black boxes where jpegs were [closed]

asked 2012-09-11 19:50:14 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

When I import a Word .doc file into LO 3.6.1.2 I get all black boxes where jpeg files were inserted. Is there a setting I am missing? Graphics are enabled in SWriter both in view and print. If I save the graphic to a separate file it is still all black.

Also just found out that resolution seems to have an effect. I have tried to import on two different systems - both Win7 Pro. In one system I can delete the black boxes that are imported and can add a photo back and it appears. In the other system where the screen resolution is lower I cannot add all photos but one that we tried was taken with a phone and we could add that one. The photos are all jpegs. I tried a smaller photo existing on the rogue system and it would not add - only the one taken with a phone.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-10-18 01:52:30.326933

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2012-09-12 06:22:06 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

You need to report a bug https://bugs.freedesktop.org/enter_bug.cgi?product=LibreOffice with detailed description, problem file and screenshots (if available)

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-09-11 19:50:14 +0200

Seen: 542 times

Last updated: Sep 12 '12