Ask Your Question
0

Can't connect LDAP using BASE [closed]

asked 2012-09-13 13:44:33 +0200

Fabrice gravatar image

updated 2015-10-23 05:11:45 +0200

Alex Kemp gravatar image

Hi,

I just tried binding active directory, active directory in application mode, openldap, ... using BASE wizard (3.5.6.2 version), just impossible, after each trial error Statut SQL: HY000. I can connect these LDAP bases with other tools (softerra ldap browser).

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-23 05:11:30.812767

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-23 00:58:33 +0200

qubit gravatar image

Hi @Fabrice,

Are you still getting the same error if you test using the latest release?

If so, you might consider filing a bug about this problem, and provide a list of steps that can reproduce it. The QA team will be happy to help you track down this issue!

Please post a link to any bugs you file in a comment below using the format "fdo#123456".

Thanks!

edit flag offensive delete link more

Comments

If you are still getting the same error you can also contact Netgear Customer Service team to know the actual process to solve out the issue properly, I was also facing the same issue and take a help of the mentioned site and my issue is solved quickly.

pitter121 gravatar imagepitter121 ( 2018-12-11 12:25:16 +0200 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2012-09-13 13:44:33 +0200

Seen: 334 times

Last updated: Feb 23 '13