Ask Your Question
0

Impress crashes when playing movies [closed]

asked 2012-02-28 02:59:31 +0200

Marcel Zemp gravatar image

updated 2015-10-22 16:18:13 +0200

Alex Kemp gravatar image

I'm using the latest version of LibreOffice (version 3.5.0). When I insert a movie to an Impress presentation and then try to play it, Impress crashes. I've tried several movie formats (mpg & avi)- all crash. This was not a problem with previous versions of LibreOffice. Someone also pointed this out already over on the Nabble email list (http://nabble.documentfoundation.org/LO3-5-0-rc3-still-Impress-crashes-displaying-movie-td3751206.html). Anyone knows what's going on? I guess this is a bug or does the linking of movies now work differently?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-10-22 16:18:47.217881

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-01-21 22:15:52 +0200

qubit gravatar image

updated 2013-02-19 06:00:13 +0200

fdo#45801 is RESOLVED FIXED as of LibreOffice 3.5.4

@BrassDude, please test this fix and let us know if the problem has been resolved for you. If your problems remain, please re-open that bug, or consider filing a new bug report.

edit flag offensive delete link more
1

answered 2012-04-04 08:22:32 +0200

hunteke gravatar image

When a program crashes -- for any reason -- it is considered a bug in the program. Nevermind that "the user shouldn't do that." The user did that, and the program should handle it gracefully. Thus, this is most definitely a bug in LibreOffice.

Unfortunately, it looks like this is not yet fixed as of 3.5.1: Bug 45801. Bummer!

Though it is under active scrutiny, the only pragmatic suggestion for you is to use LibO 3.4 until this bug gets fixed in the 3.5 series.

Hang in there!

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-02-28 02:59:31 +0200

Seen: 2,837 times

Last updated: Feb 19 '13