Ask Your Question
0

Error message - Missing file? [closed]

asked 2012-10-08 18:07:26 +0200

anonymous user

Anonymous

updated 2015-10-23 17:11:44 +0200

Alex Kemp gravatar image

Message - "Error:126 Can not load library lxaiPRP.DLL. Using defaults" - frequently pops up while I'm working either in the LO writer or spreadsheet, ever since I installed LO about a week ago. Before that, I had upgraded OpenOffice.org to its latest version, had encountered this same problem, and sp switched to LO instead. The error message pops up and must be closed four times in succession before I can go on with editing. A search of all installed Program files, which includes LO, turns up no file entitled lxaiPRP.DLL. How can I get rid of the annoyance and correct the problem?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-23 17:12:02.617114

Comments

Please file a bug about this missing file problem. The QA team will be happy to help you track down this issue! Thanks!

qubit gravatar imagequbit ( 2013-01-31 12:17:36 +0200 )edit
manj_k gravatar imagemanj_k ( 2013-03-26 21:36:45 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-25 05:32:52 +0200

qubit gravatar image

Hi Anonymous,

If installing the latest release doesn't seem to fix this problem, please file a bug and provide a list of steps that can reproduce it. The QA team will be happy to help you track down this issue!

Please post a link to any bugs you file in a comment below using the format "fdo#123456".

Thanks!

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-10-09 00:26:34 +0200

m.a.riosv gravatar image

First try resetting the user profile: http://wiki.documentfoundation.org/UserProfile sometimes solve strange issues.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-10-08 18:07:26 +0200

Seen: 193 times

Last updated: Feb 25 '13