Ask Your Question
0

Fonts lost LO 5.3

asked 2017-05-25 12:02:03 +0100

Majikthyse gravatar image

LO just upgraded to 5.3. All fonts have been lost. Why? Windows fonts are still there.

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-05-25 14:53:03 +0100

Regina gravatar image

updated 2017-05-25 14:55:09 +0100

What do you mean with "font lost"? Are there no fonts in the font drop-down list? Or are there no menu texts? Or..?

In case no menu texts, have a look at https://bugs.documentfoundation.org/s... and repair tips in its comment #10.

edit flag offensive delete link more

Comments

The problem manifested itself like this: all fonts are available in font list; and putting cursor to a text shows the font that was assigned to the text. But! all text is shown using a monospace font (presumable Courier New, as OP mentioned). It got fixed after reboot. I suppose it happened after I upgraded to 5.3.3, and started to use LO without reboot (which was not requested).

Mike Kaganski gravatar imageMike Kaganski ( 2017-05-25 15:39:36 +0100 )edit
0

answered 2017-05-25 15:13:40 +0100

Majikthyse gravatar image

updated 2017-05-25 15:16:00 +0100

All the paragraph styles had defaulted to a Courier-style font.

I rebooted the PC and the fonts came back. Can anyone explain this? Will it happen again?

edit flag offensive delete link more

Comments

Ah! Yes, this happened to me the other day, too. It got fixed after reboot... Don't know if that's something to be expected again. It was when I upgraded 5.3.2 to 5.3.3. Never happened before.

Mike Kaganski gravatar imageMike Kaganski ( 2017-05-25 15:20:50 +0100 )edit

At least I am not alone! Might be a Windows bug I suppose.

Majikthyse gravatar imageMajikthyse ( 2017-05-25 15:35:09 +0100 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-05-25 12:02:03 +0100

Seen: 138 times

Last updated: May 25 '17