Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Send document via email doesn't work

Hi. I have Windows 7 64bit and LibreOffice 3.5.2 and when I try to send a document via email using File->Send->Document as email the splash screen of my email client (Windows Live Mail 2011) appears, but after a little moment an error window appears telling me that there isn't any valid email configuration, so I can't send the doc using such option.

Of course, I can save the file and then attach to a new email, but is a little annoying that the specific option doesn't work. Is there any way to solve this?

click to hide/show revision 2
retagged

Send document via email doesn't work

Hi. I have Windows 7 64bit and LibreOffice 3.5.2 and when I try to send a document via email using File->Send->Document as email the splash screen of my email client (Windows Live Mail 2011) appears, but after a little moment an error window appears telling me that there isn't any valid email configuration, so I can't send the doc using such option.

Of course, I can save the file and then attach to a new email, but is a little annoying that the specific option doesn't work. Is there any way to solve this?

Send document via email doesn't work

Hi. I have Windows 7 64bit and LibreOffice 3.5.2 and when I try to send a document via email using File->Send->Document as email the splash screen of my email client (Windows Live Mail 2011) appears, but after a little moment an error window appears telling me that there isn't any valid email configuration, so I can't send the doc using such option.

Of course, I can save the file and then attach to a new email, but is a little annoying that the specific option doesn't work. Is there any way to solve this?

Send document via email doesn't work

Hi. I have Windows 7 64bit and LibreOffice 3.5.2 and when I try to send a document via email using File->Send->Document as email the splash screen of my email client (Windows Live Mail 2011) appears, but after a little moment an error window appears telling me that there isn't any valid email configuration, so I can't send the doc using such option.

Of course, I can save the file and then attach to a new email, but is a little annoying that the specific option doesn't work. Is there any way to solve this?