Ask Your Question

DarkStar1's profile - activity

2019-05-23 02:15:52 +0100 received badge  Famous Question (source)
2019-05-23 02:15:52 +0100 received badge  Notable Question (source)
2018-06-07 14:04:49 +0100 received badge  Famous Question (source)
2018-01-17 13:01:13 +0100 received badge  Popular Question (source)
2018-01-17 12:42:47 +0100 answered a question Building LO on Debian stretch fails due to issues with Harfbuzz

Turns out that the dist-upgrade wasn't as successful as I had thought (even though there were no error messages during t

2018-01-11 17:45:16 +0100 received badge  Editor (source)
2018-01-11 17:45:16 +0100 edited question Building LO on Debian stretch fails due to issues with Harfbuzz

Building LO on Debian stretch fails due to issues with Harfbuzz I have been attempting to build LibreOffice from source

2018-01-11 11:28:47 +0100 asked a question Building LO on Debian stretch fails due to issues with Harfbuzz

Building LO on Debian stretch fails due to issues with Harfbuzz I have been attempting to build LibreOffice from source

2017-03-13 10:39:37 +0100 answered a question What's causes partially loaded tiling issue with LibreOffice online?

It seems this issue was due to the version of LOOL I had installed.

2017-02-27 09:46:35 +0100 received badge  Notable Question (source)
2017-02-24 12:51:03 +0100 received badge  Popular Question (source)
2017-02-24 11:15:22 +0100 asked a question What's causes partially loaded tiling issue with LibreOffice online?

I have an integration of LibreOffice online with a document management system (Alfresco) where I serve the loleaflet in an iframe. Currently I have issue where the very very first page of a document (and only the first page) are partially rendered : image description

and stay that way unless a change id effected in the unseen region after which it is rendered: image description

In the second pic note that the top left is still missing a few tiles.
I would appreciate an insight into why this is happening.
Thank you all very much