We will be migrating from Ask to Discourse on the first week of August, read the details here

Ask Your Question

meetdilip's profile - activity

2021-05-23 00:53:08 +0200 received badge  Famous Question (source)
2021-05-04 12:12:50 +0200 received badge  Famous Question (source)
2021-05-04 09:30:01 +0200 commented answer GIF export from Impress gives a single image

Screen capture works fine for now. I think that is my only option now.

2021-05-04 04:36:30 +0200 commented answer GIF export from Impress gives a single image

Thanks. I am ok with GIMP's workflow. I need to find a method to get Text animations like Text Flying In etc. I need to

2021-05-04 04:36:30 +0200 received badge  Commentator
2021-05-03 17:15:23 +0200 commented answer GIF export from Impress gives a single image

Installed the extension successfully. Thanks. But still to figure out to get the text animations while stitching through

2021-05-03 17:08:19 +0200 commented answer GIF export from Impress gives a single image

I found an option called save as GIF under Export. That is why I thought about asking. I am quite ok with exporting as s

2021-05-03 17:07:10 +0200 commented answer GIF export from Impress gives a single image

If I may, I am not sure where to place the extension. I tried .config > libreoffice > 4 > user > extensions

2021-05-03 17:02:01 +0200 received badge  Supporter (source)
2021-05-02 16:19:24 +0200 received badge  Notable Question (source)
2021-04-30 11:28:23 +0200 received badge  Popular Question (source)
2021-04-29 11:47:50 +0200 asked a question GIF export from Impress gives a single image

GIF export from Impress gives a single image Hi, I have 3 slides with animations and transitions. I am trying to export

2021-02-19 18:18:06 +0200 received badge  Famous Question (source)
2020-11-04 16:47:55 +0200 received badge  Notable Question (source)
2020-11-04 11:35:52 +0200 commented answer Web page table to Calc, bad format for RGB numbers

When I tried, using German ( Germany ) worked. Thanks to both of you for the help.

2020-11-04 11:34:31 +0200 marked best answer Web page table to Calc, bad format for RGB numbers

C:\fakepath\web page table number format.ods

Hello, I tried to copy paste a web page table from the link below to Calc in 7.0

https://hig.kde.org/style/color/defau...

Sadly, as seen in the attached document, some of the RGB values which are simply 3 digits separated by comma looses the comma. In effect, the meaningful RGB value becomes a useless 8 or 9 digit number. I am wondering whether we can get the paste the same as in web page because it is just 3 numbers with comma in between. Any help will be great. Thanks.

PS : Interestingly, it works fine in Writer 7.0

2020-11-04 10:19:44 +0200 received badge  Popular Question (source)
2020-11-04 09:26:45 +0200 commented question Web page table to Calc, bad format for RGB numbers

Works perfect. Thanks. :)

2020-11-04 08:40:09 +0200 asked a question Omit repeated entries in table in Writer 7.0

Omit repeated entries in table in Writer 7.0 I have copy-pasted a table from a web page into Writer 7.0. It works fine b

2020-11-04 08:13:26 +0200 commented question Web page table to Calc, bad format for RGB numbers

Thanks. I tried English US and English India, without success. Can you please suggest a locale that does not remove the

2020-11-04 06:00:37 +0200 received badge  Editor (source)
2020-11-04 05:59:58 +0200 asked a question Web page table to Calc, bad format for RGB numbers

Web page table to Calc, bad format for RGB numbers C:\fakepath\web page table number format.ods Hello, I tried to copy

2020-03-08 18:00:13 +0200 received badge  Famous Question (source)
2020-03-08 18:00:13 +0200 received badge  Notable Question (source)
2020-02-28 05:03:51 +0200 received badge  Notable Question (source)
2020-02-28 04:39:58 +0200 received badge  Popular Question (source)
2020-02-27 17:18:58 +0200 commented question Updating to 6.4.1 in Ubuntu 18.04

I already have 6.3. Now if I do this, there will be 6.4 and 6.4.1, right ?

2019-10-15 09:59:31 +0200 received badge  Popular Question (source)
2019-07-24 09:28:19 +0200 commented answer Background not staying in Impress Template

Works fine, thanks :)

2019-07-24 09:28:04 +0200 marked best answer Background not staying in Impress Template

I tried to create a template by adding an artwork to the background of the first slide. I tried to save it as a template odp and otp formats as well as saving it as a template through the Libre Office option. When I tried to load the new template ( with my artwork background ), it works well for the first slide. But when I create a new slide, it appears with no background. How can I make sure that every new slide created will have the artwork background ? Thanks.

2019-07-24 09:28:03 +0200 received badge  Scholar (source)
2019-07-24 04:38:11 +0200 edited question Background not staying in Impress Template

Background not staying in Impress Template I tried to create a template by adding an artwork to the background of the fi

2019-07-24 04:34:02 +0200 asked a question Background not staying in Impress Template

Background not staying in Impress Template I tried to create a template by adding an artwork to the background of the fi