Ask Your Question

vegaschuck's profile - activity

2014-02-08 01:58:17 +0100 received badge  Famous Question (source)
2014-02-08 01:58:17 +0100 received badge  Notable Question (source)
2014-02-08 01:58:17 +0100 received badge  Popular Question (source)
2014-02-08 01:26:23 +0100 received badge  Notable Question (source)
2014-02-08 01:26:23 +0100 received badge  Famous Question (source)
2013-09-23 22:10:18 +0100 received badge  Popular Question (source)
2013-09-18 05:05:09 +0100 asked a question Is extension: Publish to Mediawiki compatible with 4.1?

I've tried to use Publish to Mediawiki on a Fedora 19 and then a Windows 7 installation and I cannot get it to work.

It appears in the Extension manager and I can configure, but in Writer when I go to File > Send > To Mediawiki... nothing happens.

All config asks for it Url of the wiki and login credentials.

Has anyone had this work?

2013-09-16 22:54:20 +0100 commented answer Install LO on Raspberry Pi

Popular raspberry pi o/s's:
raspian - Debian based.
Pidora - Fedora based.
RISC OS - not linux or unix based

I was asking to help him with steps specific to the distro and also to see if he was familiar enough with Raspberry Pi to know which O/S or distro he was using -- if not, I would know to give verbose instructions

2013-09-16 21:32:59 +0100 answered a question Install LO on Raspberry Pi

What O/S are you using?

2013-09-15 21:59:40 +0100 received badge  Editor (source)
2013-09-15 21:58:57 +0100 asked a question Wizards not working with Writer

Hi all. I can't get any of the wizards to work . No dialog boxes. I've also installed MediaWiki Publisher and send to MediaWiki does not display a box either.

I've search around of bit and found very few references to this problem and nothing helps (although, I haven't tried downgrading, yet). Where would I start troubleshooting?

LibO 4.1.1.2 Fedora - 19 64 bit