Ask Your Question
0

SVG embedding not working after Libreoffice upgrade from 3.6 to 4 [closed]

asked 2013-02-10 18:55:15 +0200

Daniel Ruf gravatar image

updated 2015-08-24 17:33:53 +0200

Alex Kemp gravatar image

I used Libreoffice 3.6 to create some documents with some SVG images (insert -> image). When I open now these documents in Libreoffice 4, the SVG images are not shown. Is there some bug in Libreoffice 4? Can you reproduce it?

I also tried to create a new empty document and insert the SVG image but the image still isnt visible after inserting.

I tried to deinstall and reinstall Libreoffice 4, but the images are still not shown and embedded SVG images are just white square / not shown at all ...

This is really annoying, thought 4.0 is final and SVG images dont work anymore? Really embarassing => https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=60471

Please fix this as soon as possible =(

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-11-11 07:30:11.535141

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-12 11:56:48 +0200

qubit gravatar image

Hi @Daniel Ruf,

Per fdo#60471 "After upgrade from 3.6 -> 4.0, SVG images no longer display properly", this bug is being actively triaged.

Is there some bug in Libreoddice 4?

Yes.

Can you reproduce it?

Yes. The OP, you, and the QA contact assigned (@jorendc) have all confirmed this problem.

Jorend has also bibisected the bug so that the developers can more quickly hone-in on what particular set of commits introduced this regression.

edit flag offensive delete link more

Comments

Current status of fdo#60471 - SVG images written by Adobe Illustrator SVG Export Plug-In are not loaded in 4.0.0 is RESOLVED FIXED.

qubit gravatar imagequbit ( 2013-02-23 20:53:33 +0200 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2013-02-10 18:55:15 +0200

Seen: 1,637 times

Last updated: Oct 14 '13