Ask Your Question
0

PUSH BUTTON DISAPPEARED

asked 2017-11-09 03:27:45 +0200

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

Can somebody help - my Push Button has disappeared from the Form Control in Libre Base

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Are there any other controls missing? How small is the form? Is the Form Controls toolbar docked & where or is it floating? More info & it would have been nice to see image but you posted as Wiki. Don't post as Wiki! And please don't use all caps - it's like yelling.

Ratslinger gravatar imageRatslinger ( 2017-11-09 03:41:55 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-11-09 04:23:18 +0200

Nifty gravatar image

Only the Push Button has disappeared. Somehow I clicked on it and it disappeared.

edit flag offensive delete link more

Comments

Please do not use answers to respond. Use comment. Answers are to respond to the question itself.

Ratslinger gravatar imageRatslinger ( 2017-11-09 05:10:12 +0200 )edit
0

answered 2017-11-09 05:27:11 +0200

Ratslinger gravatar image

updated 2017-11-10 06:12:23 +0200

Don't know how you expect answer when you don't provide information. Asked multiple questions and only got answer to one. Also you haven't stated your OS or what LO you are using. Regardless, here are some things to look at.

Start with Base file opened. First check if OpenGL is on. From The menu select Tools->Options then LibreOffice->View. Make sure Use OpenGL for all rendering is not checked & click OK. If it was checked, close ALL LO files & reopen Base file. Check for Push Button. If not checked, open a form. From menu select Tools->Customize. On the Toolbars tab at the Toolbars dropdown select Form Controls. Scroll down Toolbar Content & make sure Push Button is selected.

If no success thus far, in form edit mode, right mouse click on the Forms Control toolbar handle (five dots at start of toolbar) and see if Push Button is available.

If all else fails try resetting the user profile - instructions here.

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-11-09 03:27:45 +0200

Seen: 161 times

Last updated: Nov 10 '17