Ask Your Question
0

How do I get LOWriter 6.1 to produce labels after synchronising??

asked 2018-12-02 16:35:10 +0200

DougRB gravatar image

I've been printing labels successfully for some years with LOWriter, but since upgrading to 6.1 I cannot get it to work.

I select the appropriate Database Query as source of the data, set the format, select synchronise contents, set the Inscription text, Click New Document (otherwise I cannot format the display of the Inscription) and format the Inscription.

So far, so good. However, when I click 'synchronise Labels' nothing happens. I'm stuck there. Also there's no 'New Document' tab.

Previously, 'synchronise Labels' substituted real data for the fields in the first label and I could then carry on.

edit retag flag offensive close merge delete

3 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2018-12-02 17:06:10 +0200

Ratslinger gravatar image

Hello,

Please have a look at my answer in this post -> Having trouble populating a table with a spread sheet.

edit flag offensive delete link more

Comments

Many thanks, that sorted it. The change in the display in 6.0 threw me and I couldn't find the Edit Individual Documents tab.

DougRB gravatar imageDougRB ( 2018-12-02 18:07:34 +0200 )edit
0

answered 2018-12-02 17:05:38 +0200

DougRB gravatar image

It has some similarities, but I've been producing these labels in identical format for at least 5 years without problems (with OO and now LO), so I can't think it's the same.

[OS: Linux Mint Debian Edition 3.0]

edit flag offensive delete link more
0

answered 2018-12-02 16:47:08 +0200

ebot gravatar image

updated 2018-12-02 16:47:36 +0200

Could it be this bug 61030 ?

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-12-02 16:35:10 +0200

Seen: 111 times

Last updated: Dec 02 '18