Ask Your Question
0

Why does LO 6.2.2 not starting with ott-files

asked 2019-03-29 23:49:45 +0200

librepenguin gravatar image

I'm running LibreOffice 6.2.2 on Linux Mint Cinnamon 18. Since the latest update, I'm unable to launch ott-files. The window stays totally blank. Just only the application name is seen in the window header. I realized, that the file registrymodifications.xcu might cause the problem. If I remove it, LO starts with an ott file once. The file registrymodifications.xcu is created again and than, a second time, start of an ott-file fails again. I also deleted the whole user-directory - same problem. In a different user profile, everything works fine. How can I solve this problem? With LO 6.1.x, everything runs fine.

Thanks in advance,

Ralf

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2019-03-30 09:57:39 +0200

ebot gravatar image

Try to reset the user profile. Save the existing profile under a different name beforehand.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thank you for your reply, but this was one of my first actions - I renamed the whole directory named libreoffice and tried again. This works exactly once. Than, the problem occurs again.

Any other idea?

librepenguin gravatar imagelibrepenguin ( 2019-03-31 21:43:01 +0200 )edit

Unfortunately, I have not installed Linux with me. But I would like to point out that it is always pointed out that one should download LibreOffice from the original website and not use that of the distribution.

I hope someone with Linus knowledge can help you.

ebot gravatar imageebot ( 2019-04-01 08:09:42 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2019-03-29 23:49:45 +0200

Seen: 65 times

Last updated: Mar 30