Ask Your Question
0

font stopped displaying correctly [closed]

asked 2012-05-05 14:55:42 +0100

newshutz gravatar image

I am writing chess documents and I was using a font downloaded from the internet (Chess Alpha) to make chess diagrams.

At some point OpenOffice collapsed the white square characters to nothing. That is an empty white square takes no space.

The font shows up just fine in word pad

Is there someplace that Office stores information about fonts, and how do I clear or reset that?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-26 15:57:17.991034

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-03-10 10:15:52 +0100

qubit gravatar image

@newshutz -- Did you ever find an answer to your problem?

It's possible that a new build might display the fonts properly for you.

Please grab a copy of the latest release and test it out. If that doesn't seem to fix this problem, ping us back :-)

edit flag offensive delete link more

Comments

Eventually, I reinstalled Windows (for other reasons) and things started working.

newshutz gravatar imagenewshutz ( 2015-07-24 14:02:19 +0100 )edit
0

answered 2012-05-17 18:22:36 +0100

mahfiaz gravatar image

You could try deleting your settings profile (make a backup of it first), instructions are here: http://ask.libreoffice.org/question/903/where-are-the-libreoffice-data-profile-files

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for the reply. I tried deleting the settings and it did not fix the problem.

newshutz gravatar imagenewshutz ( 2012-05-24 23:59:58 +0100 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2012-05-05 14:55:42 +0100

Seen: 522 times

Last updated: Mar 10 '13