how i set up libre office setup query

asked 2020-06-10 14:47:31 +0200

VitaAtoZee gravatar image

updated 2020-06-10 15:27:03 +0200

keme gravatar image

I set LibreOffice calc as a permitted application in SEB for Win 2.4, accurately using the suggested setting for java programs as in documentation (identifier, window handling process, path). However each and every time I run it I see LibreOffice starting but then immediately hiding, not being visible anymore. Clicking on the icon in the taskbar does not help, nothing happens. Then, when I exit SEB and start it again, I find LibreOffice running as the first thing, and it is even usable before inserting the requested password. But if I insert the password, things go berserk... Any help would be GREATLY appreciated, I am really going mad on this after 3 days of useless trials.

Deactivating live link to irrelevant shampoo (keme)
[see this](http://bit.ly/VitaAtoZee)
edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Edited question to kill irrelevant link. (I could not see the shampoo nor conditioner going berserk, and I don't see how it is going to be relevant to web based exams either).

If you are a spammer (which is most likely considering your choice of screen name), just go somewhere else. You are not welcome.

If your question was asked in earnest, review your link, elaborate on "berserk" (explain what is happening ; what do you need to do, and what do you see on the screen?), perhaps upgade to version 3.0 if the yet unsupported features are not vital to your test procedure or the students' work, and/or ask the folks at safeexambrowser.org for help. By your description it doesn't look likely to be an issue with LO.

keme gravatar imagekeme ( 2020-06-10 15:36:03 +0200 )edit