Frame appears when I save RTF files with images - Writer [closed]

asked 2013-12-31 13:09:46 +0200

Oldbwl gravatar image

updated 2015-10-05 03:14:58 +0200

Alex Kemp gravatar image

I receive a number of RTF files some of which contain images. When I open the file it is all fine and usually quite small. Writer is quick to respond and no issues. (I have not checked if this affects other formats - image or document)

If I save the file and reopen (File now 10 times bigger despite a few words amended), there is a Frame in the left margin (only partially visible) which travels down the document to the top of the 1st image. If that image is removed it moves down to the next and so on. The document becomes slow to respond to the point of being unusable. The frame can be deleted but reappears on next open.

I am using LO version 4.1.4 - it was also present in the RC1 of 4.2. OS Linux Mint 16 32bit

This happens on 3 similar PC's. The following screen print is a classic example.

Screenshot from 2013-12-31 12:02:50.png

Something is seriously wrong, I can't find a setting which is causing this, so I am assuming this is a bug? Can anyone else reproduce this?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-05 03:15:09.945010

Comments

As no one has responded, I am concerned this is a peculiar problem to me.

Oldbwl gravatar imageOldbwl ( 2014-01-09 09:05:39 +0200 )edit

This situation has now worsened in 4.2 RC3, in additon to the frames and general slow down, the image colours are reversed. This includes images from built in Gallery

Oldbwl gravatar imageOldbwl ( 2014-01-26 19:21:59 +0200 )edit

thanks manj_k, I should have confirmed that I had created the bug report.

Oldbwl gravatar imageOldbwl ( 2014-01-31 00:15:47 +0200 )edit
manj_k gravatar imagemanj_k ( 2014-07-29 23:38:44 +0200 )edit