Ask Your Question
0

why is my custom toolbar not loaded [closed]

asked 2014-04-22 17:35:06 +0200

Linus 365 gravatar image

updated 2015-09-07 22:25:11 +0200

Alex Kemp gravatar image

Hi,

  1. LibreOffice Version: 4.1.3.2, Swedish, Writer
  2. Linux Mint 16 Cinnamon 64-bit, Cinnamon 2.0.14, Swedish

I have created a custom toolbar to run some macros in a document. I asked LO Writer to save the toolbar in the document. When I close and reopen the file or reload the file, the custom toolbar is gone. Is there a setting somewhere I have missed?

(If I instead save the toolbar to Writer, It will be there when a new or the same document is opened, but because I use different macros in different documents, this is not a solution)

Linus

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2016-02-21 07:25:01.273707

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-04-22 23:58:59 +0200

Regina gravatar image

That is likely bug https://bugs.freedesktop.org/show_bug... . I have tested it in version 4.2.2, and there saving a toolbar inside a document works. Perhaps you can try a current version 4.2.* ?

edit flag offensive delete link more

Comments

I think this was fixed in 4.1.5 if you don't want to go to 4.2 yet.

Rugslug gravatar imageRugslug ( 2014-04-23 01:51:39 +0200 )edit

Thank you!

Linus 365 gravatar imageLinus 365 ( 2014-04-23 22:50:42 +0200 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-04-22 17:35:06 +0200

Seen: 100 times

Last updated: Apr 22 '14