Ask Your Question
0

Download and installed 4.1.6, but won't open. [closed]

asked 2014-05-16 23:13:55 +0200

Highcountry gravatar image

updated 2015-09-27 19:38:40 +0200

Alex Kemp gravatar image

Using Windows 7 Professional. LibO worked fine on my old XP machine.

After installing and trying to run, message says: "The program cannot be opened. The service manager is not available. (Invalid Registry Exception: file:///:program%20Files%20(x86)LibreOffice%204/program/services/services.rdb:duplicate<implementation name="animacore::Animate">") Start setup application to repair the installation from CD, or the folder containing the installation package."

I've downloaded and installed twice. Same result. Help!

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2016-02-22 17:35:34.548355

Comments

I'll try that. Thanks

Highcountry gravatar imageHighcountry ( 2014-05-17 16:30:07 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2014-05-17 07:04:07 +0200

ROSt52 gravatar image

I would do the following:
- Make sure I download from http://www.libreoffice.org/download/l...
- Make sure you select the version you want and need
- Uninstall the your current installation
- Make sure there are traces left in the Program folder
- Remove the old installation including the application data of Libre Office in your application data folder (should in W7 be the same as in XP)
- Install again and it should work

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-05-16 23:13:55 +0200

Seen: 278 times

Last updated: May 17 '14