Ask Your Question
0

Installer wont launch on completion of download of LO 4.3.5 on a brand new windows 8.1 laptop [closed]

asked 2015-01-09 15:41:21 +0200

kd55 gravatar image

updated 2020-07-10 11:12:06 +0200

Alex Kemp gravatar image

help please?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2020-07-10 11:12:43.038041

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2015-01-10 05:37:22 +0200

ROSt52 gravatar image

Most likely Windows created the problem.

I assume you dowloaded and MSI file.

If so, MSO most likely changed the extension to something like "man" or similar, whatever it is, change it to msi. Thereafter the installation should work.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for your response. W8.1 doesn't (or at least seem to) allow the extension change to the downloaded file Libreoffice_4.3.5.Win_x86, any further suggestions? Thanks

kd55 gravatar imagekd55 ( 2015-01-12 18:16:58 +0200 )edit

Sorry the answer is to change the file extension using "save as" and add .msi to filename regardless of the fact that W8.1 doesn't provide that option in the extension drop down menu. The installation is now completed with a shortcut on the desktop. Thanks for your help!

kd55 gravatar imagekd55 ( 2015-01-12 18:23:35 +0200 )edit
0

answered 2015-01-12 18:25:29 +0200

kd55 gravatar image

The answer is to change the file extension using "save as" and add .msi to filename regardless of the fact that W8.1 doesn't provide that option in the extension drop down menu. The installation completed with a shortcut on the desktop. Thanks for your help

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-01-09 15:41:21 +0200

Seen: 212 times

Last updated: Jan 12 '15