Ask Your Question
0

Won't print to my printer

asked 2015-02-08 22:43:31 +0200

lucas13lucas gravatar image

Canon Pixma MG 7520. Works fine with other programs but it won't print my Libre Office docs so I think it is a problems with L.O. Just downloaded the 4.4 version. Running Windows 8.1.

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2015-02-09 00:51:50 +0200

ROSt52 gravatar image

As 4.4.0 is a very fresh version, please try first to use 4.3.5.2 or 4.3.6 which might by released this week. If the problem persists, please get back.

Although explain in details which steps you took and what the result is.

edit flag offensive delete link more

Comments

I tried this a few minutes ago but it didn't work. I deleted the 4.4 L.O. and downloaded and installed 4.3.5.2. It's very puzzling! Thanks for the suggestion though.

lucas13lucas gravatar imagelucas13lucas ( 2015-02-09 03:05:47 +0200 )edit

Sorry to hear that it did not work.

Question: Did you remove all traces of LibO 4.4?

Removing all traces mean, first uninstall according to W8.1 and then remove in the program files folder the LibO folder but also remove the LibO application data. In W8.1 I don't know where the application data are stored.

You could try to save the LibO application data you still have and try to get them back folder by folder to what you can re-use.

ROSt52 gravatar imageROSt52 ( 2015-02-09 03:50:08 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2015-02-08 22:43:31 +0200

Seen: 1,926 times

Last updated: Feb 09 '15