Ask Your Question
0

LO 4.4.2.2 Personalization Theme Not Working

asked 2015-04-05 20:27:23 +0200

I'm using Version: 4.4.2.2with Yosemite. Build ID: c4c7d32d0d49397cad38d62472b0bc8acff48dd6 Locale: en_

The Personalization Themes does not work -- I keep getting an error message that the Firefox link cannot be found. This worked fine in the earlier LO versions. Is this function working in 4.4.2.2?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Seems the same problem as reported in this https://bugs.documentfoundation.org/s...

m.a.riosv gravatar imagem.a.riosv ( 2015-04-05 23:11:32 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2015-04-06 12:57:29 +0200

petermau gravatar image

This problem and a work-around is documented in bug - Bug 85549 - Personas lost upgrading from 4.3 to 4.4 https://bugs.documentfoundation.org/s... . The Personas can be shown, both header and footer. The problem is the storing of the information. Each Personas theme now has its own folder for example /Gallery/Personas/Peter's Theme/ instead of all the Personas staying in the root /Gallery/Personas/ folder.
The brave can create a new folder, copy the Personas to the folder and then modify the .xcu file PersonasSettings fields to point to the chosen Personas (Themes) files. Always take a backup of the .xcu file first before any modification. Be aware, if you turn off the Theme TOOLS>OPTIONS>PERSONISATION> Default look do not use themes, the settings will be lost and you will need to modify the .xcu file again to restore the theme.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thank you for the information....while I'm not thrilled with "bugs" in the app, it's good to find out the problem is not ME.

Desert-Rat gravatar imageDesert-Rat ( 2015-04-06 15:58:01 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-04-05 20:27:23 +0200

Seen: 788 times

Last updated: Apr 06 '15