Ask Your Question
0

LibreOffice no longer works [closed]

asked 2012-09-04 02:24:13 +0200

doommaster29 gravatar image

I recently upgraded my slow laptop with a SSD hard drive (An OCZ Agility 3) copying the old disk`s image to the new one. The OS and aplications look to work flawlesly. Unfortunately not the case of LibreOffice as it refuses to initiate. No matter I use the 3.6 or the 3.5 version: Windows report an error. Does anyone know whether is any kind of compatibility issues with SSDs? I do use Windows XP. Thank you very much and kind regards.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by Alex Kemp
close date 2015-10-23 01:51:06.574036

Comments

Which error exactly?

tohuwawohu gravatar imagetohuwawohu ( 2012-09-04 08:00:03 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-22 20:27:05 +0200

qubit gravatar image

Hi @doommaster29,

As tohuwawohu mentions above, we'll need to know what error you get if you want us to help you track down this problem. If you think that this is an error in LO internally, please file a bug about this problem, and provide a list of steps that can reproduce it. The QA team will be happy to help you track down this issue!

Please post a link to any bugs you file in a comment below using the format "fdo#123456".

Thanks!

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-09-04 02:24:13 +0200

Seen: 88 times

Last updated: Feb 22 '13