Ask Your Question
1

Newly installed 5.1 opens but is not functional

asked 2016-02-12 04:10:53 +0200

johanus gravatar image

updated 2016-03-09 12:48:58 +0200

Alex Kemp gravatar image

In Windows 7 Pro a fresh install of 5.1 opens with incomplete but mostly normal looking screens which offer no functionality. Program does not hang and triggers no error messages. a second download and install is no different. A previous install of 5.04 was fully functional on this box

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Same is true on Win 8.1. Says it is loading a win office docx, but no display and non-functional.

RT21 gravatar imageRT21 ( 2016-02-24 05:02:12 +0200 )edit

Just downloaded and installed 5.1.0.3 x64 (Win 7 Pro 64-bit). NOTHING displays in window pane. Menus appear and appear to work. How could something so broken be released??? So disappointing.

steve2267 gravatar imagesteve2267 ( 2016-03-05 04:20:16 +0200 )edit

Same problem

Pansmanser gravatar imagePansmanser ( 2016-03-09 17:27:02 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2016-03-09 12:49:14 +0200

Alex Kemp gravatar image

updated 2016-03-09 17:49:03 +0200

OpenGL bug?

Update 9 March

See my answer to Q64314.

edit flag offensive delete link more

Comments

Sound like it to me.

oweng gravatar imageoweng ( 2016-03-09 13:01:56 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

3 followers

Stats

Asked: 2016-02-12 04:10:53 +0200

Seen: 132 times

Last updated: Mar 09 '16