Ask Your Question
0

Read_error for image in *.doc & *.doc

asked 2016-02-25 16:43:14 +0200

Christopher Whitmey gravatar image

updated 2016-03-07 21:41:58 +0200

Alex Kemp gravatar image

I'm using Libre Office v.4.4.7.2 and Win 7. When I reopen a document the image does not load. Just a place frame with 'Read_error'. What is the remedy? Thanks for request. They are *.doc or *.docx files I'm sent. They are logos. Anchored to character. Scaled down from original size. No image file-type given. Sometimes when I reopen they reappear !

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

1

Please edit the question to indicate more detail on the format of the image, how it was inserted, etc.

oweng gravatar imageoweng ( 2016-02-26 00:30:50 +0200 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-02-28 13:36:32 +0200

oweng gravatar image

Thanks for providing the additional details. It sounds similar to bug tdf#66097 although it is difficult to tell without an example. That bug is currently in NEEDINFO status. Try starting LO from the command line, open the file and check if the messages written to the console match those in comment 7. If they do, please comment in the bug that you have the same problem. A small sample file would help. Bug tdf#95780 may be the same problem.

If the image with the read error is linked then it may be bug tdf#95614.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks and noted. They now seem to open !!! Also with cmd line I'm at the limit of my techie skills ;-) If the problem reoccurs I'll return and probably upload the offending file.

Christopher Whitmey gravatar imageChristopher Whitmey ( 2016-02-29 11:21:24 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-02-25 16:43:14 +0200

Seen: 85 times

Last updated: Feb 28 '16