Ask Your Question
1

html export reletive path [closed]

asked 2012-02-29 07:28:08 +0200

Flesh gravatar image

updated 2012-03-01 03:51:09 +0200

In LibreOffice Writer, when I export a Document containing a Table of Contents to an HTML format, it prefixes all links with a "./", which causes errors when you click on Hyper-links in the TOC, if I delete all "./" from the Source it works fine.

I don't see any reason for this behavior, and think its a bug, but thought I'd ask first.

I filled a bug report: https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=46799

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-10-15 06:02:00.206604

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2012-03-04 02:04:40 +0200

ehansen gravatar image

I don't see this behaviour at all in my LibreOffice 3.5.0 on Linux Mint 12.

Export of a Writer document containing a table of content works fine, and all links in the TOC works fine and sends me to the expected heading.

Tested with File > Save as : HTML Document

Are you using LibreOffice 3.5.0 ?

edit flag offensive delete link more
0

answered 2012-03-04 09:13:30 +0200

Pedro gravatar image

Problem doesn't occur with LO 3.4.5 under Windows XP Pro x86 SP3
Maybe it was a Linux specific bug that was fixed in 3.5?

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-02-29 07:28:08 +0200

Seen: 84 times

Last updated: Mar 04 '12