Ask Your Question
0

I tried to install Libreoffice but the wizards in Russian. WTF ?

asked 2016-03-16 00:35:49 +0100

moshe11 gravatar image

updated 2016-03-18 20:47:29 +0100

NOOOOOOOOOOOOOOO

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Under what operating system you had this trouble?

JohnSUN gravatar imageJohnSUN ( 2016-03-16 12:59:18 +0100 )edit

The system : Win7 , OEM , ultimate , 32bit , sp1 .

The problem is not in the p.c. The problem is that the LibreOffice installer lets Bill Fucken Gates and his gang to have a say during the installation of LibreOffice !!! And from time to time , Bill and his fucken gang fucks the installation . If you were in his shoes , weren't you doing the same thing ?

I'm not asking fot an installer in my natve language, that will too much . All i want is an installer in the English language ! no more space

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 18:24:09 +0100 )edit

I fully share your opinion about the talents of experts from this corporation. However, I try to express my emotions more modestly - here are women and children. As far as I know, the installer tries to use the language that is specified in your system settings as native (He's just trying to be courteous)

JohnSUN gravatar imageJohnSUN ( 2016-03-16 19:20:33 +0100 )edit

I'll continue in this comment : I can not believe i am the first person facing this problem , it is probably known for a long time . Again the problem : the installation wizard starts in English , then turns to Russian from the second "slide" until the end . I believe this bug is known for a long time , and i believe it's there on purpose !

If you know any fix , please let me know . Thank you.

About my language : sorry for that ! I am blocked from installing LibreOffice , and i'm angry .

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 19:54:53 +0100 )edit

I'm afraid that you not approach my way. I had not seen the installation wizard many month ago. I use the administrative installation. It shows only the window of the first step: msiexec /a "<source_drive&path>\LibreOffice_5.1.0_Win_x86.msi" TARGETDIR="<target_drive&path>"

JohnSUN gravatar imageJohnSUN ( 2016-03-16 20:17:18 +0100 )edit

Can i use this line in the CMD ? How do you control what items are installed ?

I read these : http://lodahl.blogspot.co.il/2011/02/...http://lodahl.blogspot.co.il/2011/11/... And it's clear Libre Office is not ready yet for a silent-install . Thank you .

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 20:43:43 +0100 )edit

I always install all the components - the place occupy little, but may need at any time. Try it. (Your links about office from 2011 year ;-) )

JohnSUN gravatar imageJohnSUN ( 2016-03-16 20:50:15 +0100 )edit

Thank you .

And how do i specify a complete installation ? Is it the "a" parameter in your code-line ?

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 21:00:34 +0100 )edit

I run the command prompt as an administrator , I edited your code-line to include the actuall directories addresses , and it run beautifully until the second "slide" of the installation wizard appeared , in Russian of course !

This is actually one of the things mentioned in the 2011 articles i linked . So , unless i totally misunderstood your advise , we have another example for a bug that is in the installation-systen for at least five years . Thank you any way .

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 21:19:27 +0100 )edit

Hello JohnSUN .

I think we might have a misunderstanding .

You wrote : " I had not seen the installation wizard many month ago. I use the administrative installation. It shows only the window of the first step"

But , when i used the code-line you wrote , i did see the installation wizard (in the wrong language) .

Are you sure about what you wrote ? and can you understand why the installation in my p.c. behaves differently ?

By the way , maybe i found a fix to this bug .

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-17 22:53:28 +0100 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
-1

answered 2016-03-16 00:40:52 +0100

moshe11 gravatar image

I spent almost 15 minutes until i managed to post the question ! Who is the bastard that hates us the users so much that have put so many hurdles in my way to ask the question ? You should be ashamed !!!

edit flag offensive delete link more

Comments

Do not get excited, moshe11. If not for that "bastard", then your question would simply get lost among the offers to buy, to visit, to lengthen...

JohnSUN gravatar imageJohnSUN ( 2016-03-16 12:57:35 +0100 )edit

Apart from the problem in the software itself , which i hope will be fixed one day , I had to go through a very difficult way just to report it and get an answer . Were these obstacles there just by chance ? i don't think so .

I think the unfriendly way we the users are treated , has a strong connection with some of the "mistakes" in the software .

I can guess where it is going , but , let's leave that aside for now .

moshe11 gravatar imagemoshe11 ( 2016-03-16 20:13:34 +0100 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-03-16 00:35:49 +0100

Seen: 135 times

Last updated: Mar 18 '16