Ask Your Question
0

LibreOffice Base - Split Database - Cannot see Tables after migration [closed]

asked 2016-05-27 17:27:18 +0200

hmadhi gravatar image

updated 2016-05-27 17:49:24 +0200

I have a splitDB configuration which is working fine. However when I move the database to another machine, configure the appropriate Properties for JDBC, I do not see the tables. The Forms, Queries and Reports are intact as these are part of the ODB file. I have copied all the neccessary database files as well viz:

-rwxr--r-- 1 hmadhi hmadhi  5163 May 27 15:36 mydb.script
-rwxr--r-- 1 hmadhi hmadhi 32768 May 27 15:36 mydb.data
-rwxr--r-- 1 hmadhi hmadhi    88 May 27 15:36 mydb.properties

Can someone help in determining why I the ODB file does not show the Tables? I do not want to manually create all tables.

I have using the following Datasource URL

  jdbc: hsqldb:file:///path/to/odb/dir/ mydb;default_schema=true;shutdown=true;hsqldb.default_table_type=cached;get_column_name=false

I have the hsqldb.jar file in the same dir as the odb and mydb files.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2020-09-05 17:44:43.999920

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-05-27 17:55:02 +0200

hmadhi gravatar image

updated 2016-05-27 17:56:30 +0200

Ok I figured it out...

I had a space in the Datasource URL "hsqldb:file:///path/to/odb/dir/ mydb" so Libreoffice was looking for " mydb.data" instead of "mydb.data".

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-05-27 17:27:18 +0200

Seen: 106 times

Last updated: May 27 '16