Ask Your Question
0

When print problem

asked 2016-07-20 12:55:43 +0200

mildok gravatar image

First, sorry for my English.

Installed: Windows 7 LibreOffice 5.1 MS Office 2010

Problem files: Problem Files

When open 1.odt and try Print it by Ctrl+P, you can see - almost all cells is empty.

The same .odt files, I receive every day. What can I do for work it properly?

Thank you for any help =)

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

No need to print, you can see the files are almost empty. They can't contain much data, they're tiny. What's your problem: can't you print them, or should there be more in them?

floris v gravatar imagefloris v ( 2016-07-20 14:10:29 +0200 )edit

Problem - no data in 1.odt =)

mildok gravatar imagemildok ( 2016-07-21 11:10:44 +0200 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2016-07-21 06:17:43 +0200

mildok gravatar image

updated 2016-07-22 12:33:22 +0200

Different look like in LibreOffice and printing.

Sample

And I update LibreOffice to version: 5.1.4. Nothing changes.

I reported about a bug:

bug

Thanks for your answers =)

edit flag offensive delete link more

Comments

Forgot to say - I tried 3 printer: Canon, HP and PdfCreator.

No different =(.

mildok gravatar imagemildok ( 2016-07-21 06:34:52 +0200 )edit

Your file Sample is empty zip!!

peterwt gravatar imagepeterwt ( 2016-07-21 13:00:36 +0200 )edit

Im relly sorry - its work at morning... strange...

Reupload:

Sample

mildok gravatar imagemildok ( 2016-07-21 14:20:04 +0200 )edit
0

answered 2016-07-20 17:55:16 +0200

peterwt gravatar image

1.odt contains only an Image of a Table with no text and prints as shown.
1.xls, when opened in MS Excel or LO Calc, contains a 5 row 5 column spreadsheet which prints as shown.
1.doc, when opened in MS Word, contains a Picture of the spreadsheet in 1.xls with the same data and prints as shown. However when opened in LO Writer it contains an Image of a spreadsheet, the same as 1.odt with no data and prints as shown.

So what is your problem?

edit flag offensive delete link more

Comments

Yes it is - no data in 1.odt =).

mildok gravatar imagemildok ( 2016-07-21 06:46:17 +0200 )edit

Ask the sender.

floris v gravatar imagefloris v ( 2016-07-21 18:17:03 +0200 )edit

No this is not sender problem =)

Please look at:

Sample

In the screenshot from LibreOffice "SoIseeInLibreOffice.jpg", you will see - data are present. But in the printing "SoItPrinted.pdf" as you can see - data is lost. =(

mildok gravatar imagemildok ( 2016-07-22 06:25:08 +0200 )edit

I see, AOO converts correctly there. Seems like a bug after all.

floris v gravatar imagefloris v ( 2016-07-22 09:45:32 +0200 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-07-20 12:55:43 +0200

Seen: 765 times

Last updated: Jul 22 '16