Ask Your Question
0

addon function is prefixed when folder saved and reopened -> #name? error [closed]

asked 2012-11-09 09:38:56 +0100

Oli gravatar image

updated 2020-07-19 00:33:07 +0100

Alex Kemp gravatar image

Hello I am using the NumberText addon to convert a number to a text (12 -> twelve for example).
the function to do this is MONEYTEXT(12)

It works correctly if I write =MONEYTEXT(12) in a cell.
but when I save, close and open again,
the formula in the cell transformed to : =org.numbertext.moneytext(12)
and does not work anymore (it shows "#NAME?")
It works fine if I put moneytext(12) back
Did I miss something in the interpretation of formulas ?
of the use for addon functions ?
Thanks for any help

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2015-11-02 04:51:33.627176

Comments

Are you using the native file format to save?

m.a.riosv gravatar imagem.a.riosv ( 2012-11-09 21:36:36 +0100 )edit

yes, standard ods format

Oli gravatar imageOli ( 2012-11-10 15:31:37 +0100 )edit

It is right for me in 3.5.7.2 and 3.6.3.2, show =org.numbertext.moneytext() open in LibreOffice-dev (master MinGW) without the extension installed.

m.a.riosv gravatar imagem.a.riosv ( 2012-11-10 15:46:36 +0100 )edit

so this means that, when reopening the file, LO does not find the extension so puts it : org.numbertext.moneytext() (so the cell reads "#NAME?"), then load the extension which allows the fact that, when I type again =MONEYTEXT(12) it works ?

Oli gravatar imageOli ( 2012-11-12 10:31:16 +0100 )edit

Hi @Oli, Are you still experiencing this problem? If so, please file a bug about this problem. The QA team will be happy to help you track down this issue! Thanks!

qubit gravatar imagequbit ( 2013-02-03 00:42:04 +0100 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2013-03-01 06:03:55 +0100

qubit gravatar image

Hi @Oli,

If installing the latest release doesn't seem to fix this problem, please file a bug and provide a list of steps that can reproduce your problem. The QA team will be happy to help you track down this issue!

Please post a link to any bugs you file in a comment below using the format "fdo#123456".

Thanks!

edit flag offensive delete link more
-1

answered 2014-03-27 06:02:47 +0100

I am running v 3.6.2.2

When I save it as a M$ ".xlsx", I get this problem.

Saving it as a ".ods" file, it goes away.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2012-11-09 09:38:56 +0100

Seen: 331 times

Last updated: Mar 27 '14