Ask Your Question
1

"background color" and "border color options missing in Base form [closed]

asked 2017-03-02 11:24:31 +0100

Armestine gravatar image

updated 2020-09-26 16:42:03 +0100

Alex Kemp gravatar image

Hey, I just recently started using base and already ran into a really strange problem. When going into control and then general for anything in my form all the color options are completely missing. They just are not there. image description

That is the image. The same thing happens no matter what I have selected and changing color in the toolbar changes only a little strip at the top of the form as if I have it selected.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Alex Kemp
close date 2020-09-26 16:42:30.400419

Comments

The image in your answer points to nowhere. You should when asking a question include your LO version (not just "Latest") and what OS. With that said, it is possible there is corruption in your user file. See this post to clear it - click here.

Ratslinger gravatar imageRatslinger ( 2017-03-02 16:43:24 +0100 )edit

What type of control? Different controls have different properties. I've given you enough points to add a screenshot of what you are looking at.

EasyTrieve gravatar imageEasyTrieve ( 2017-03-02 22:49:44 +0100 )edit

http://imgur.com/qPask3y That doesn't work^?

Armestine gravatar imageArmestine ( 2017-03-05 10:10:02 +0100 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2017-03-03 00:10:13 +0100

frofa gravatar image

It's a recently reported BUG - see here. Let's hope it gets fixed soon.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-03-02 11:24:31 +0100

Seen: 428 times

Last updated: Mar 03 '17