Ask Your Question

Cool's profile - activity

2015-10-18 02:21:34 +0200 received badge  Famous Question (source)
2015-10-18 02:21:34 +0200 received badge  Notable Question (source)
2015-10-18 02:21:34 +0200 received badge  Popular Question (source)
2015-08-28 17:53:10 +0200 received badge  Famous Question (source)
2013-02-23 06:57:05 +0200 received badge  Notable Question (source)
2013-01-31 03:22:57 +0200 received badge  Popular Question (source)
2012-09-21 14:41:57 +0200 commented question Frozen sheets don't always save..

To add to the list, sheet order isn't saving correctly.. And CTRL-Z to undo a series of changed wrecked the spreadsheet.. Is LO really this buggy??

2012-09-21 12:28:38 +0200 commented question Frozen sheets don't always save..

Conditional formatting doesn't save either!!

2012-09-21 11:57:34 +0200 asked a question Frozen sheets don't always save..

When I freeze rows/columns and save a spreadsheet it doesn't save the frozen rows/columns.. When I open it a few days later or on another PC the freeze is gone..

Anyone else having this?

2012-09-11 20:26:04 +0200 commented question LO 3.6.1 Crashes windows explorer and says ODS files are corrupt.

Have done it so that hopefully solves the explorer crashes, anyone have any ideas on the corruption problems?

2012-09-11 15:17:45 +0200 commented question LO 3.6.1 Crashes windows explorer and says ODS files are corrupt.

Thanks for the quick reply.. How do I remove the explorer extension?

2012-09-11 15:04:44 +0200 asked a question LO 3.6.1 Crashes windows explorer and says ODS files are corrupt.

Hi,

Recently switched from using OpenOffice to LibreOffice.. Since switching I am having all sorts of issues..

  1. LO often says the file is corrupt when trying to open it..
  2. LO sometimes "repairs" the file but looses conditional formatting etc.. other times says it can't be repaired..
  3. LO often crashes windows explorer when trying to open/repair the files..

There are time that files will open just fine..

I am seeing this on 3 different Windows 7 Laptops that are all access in the same files via a mapped drive..

Anyone else seeing this? or have any suggestions on how to fix it?