Ask Your Question

BlackDalek's profile - activity

2018-02-22 09:30:57 +0200 received badge  Notable Question (source)
2016-10-15 11:39:14 +0200 received badge  Popular Question (source)
2016-05-07 23:59:12 +0200 asked a question Impress 5.0.5.2 shows "no sound" on EVERY transition despite sound being present

Using Version: 5.0.5.2, Build ID: 1:5.0.5~rc2-0ubuntu2 If you save an Impress file with sound effects on transitions, close it and then re-open it, EVERY transition displays "no sound". Playing the slideshow demonstrates the sounds are still present despite the application indicating no sound is set. Clearly some kind of bug?

2014-06-11 22:17:56 +0200 received badge  Popular Question (source)
2014-06-11 22:17:56 +0200 received badge  Notable Question (source)
2014-06-11 22:17:56 +0200 received badge  Famous Question (source)
2014-03-08 23:26:29 +0200 received badge  Taxonomist
2013-09-26 19:01:02 +0200 received badge  Famous Question (source)
2013-09-26 19:01:02 +0200 received badge  Notable Question (source)
2013-09-26 19:01:02 +0200 received badge  Popular Question (source)
2013-03-11 11:47:32 +0200 received badge  Student (source)
2012-11-22 02:27:37 +0200 asked a question How add a filename field to form in Base?

How can I add a filename field to a form with a "browse" button in such a way that the selected filename in the box will "stick" and become part of the record?

I tried adding a the filename field in the form as a "browse" box, but as soon as you move to a new record, the selected filename is lost.

2012-09-21 09:56:51 +0200 asked a question tables missing when copy odb from mac to ubuntu?

I created a new database and form in LO Base on an imac. Copied the odb file to the Ubuntu PC. When I open the odb on Ubuntu, the tables are missing. The form is present, but cannot be used because the table does not exist. What went wrong?