Çok silik basılan sayfa

LO Writer 25.2 kullanıyorum. Daha önce hazırladığım antetli bir mektup şablonuma defalarca mektup yazıp bastım. Bu kez yazdığım mektupta başlık, tarih, bitiş ve imzam koyu renk basılıyor ama mektup metni çok çok silik görünmesi çok zor bir şekilde, basılmış olarak geliyor. Yazıcımda kartuş yeni ve sorunsuz kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorun yaşadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Merhaba okkadiroglu,

Cümle düşüklüğü sebebiyle ne demek istediğiniz tam olarak anlaşılmıyor. Yazı kalınlığı, rengi veya boyutuna ilişkin sorunlar daha çok biçimlendirme ayarlarında karşılaşılıyor. Şöyle ki: Koyu olacak şekilde bir şey yazıp sildiğinizde silinen kısma tekrar yazı yazarsanız koyu yazılmaya devam eder. Aynı durum yazı rengi, arkaplan rengi için de geçerlidir. Biçimlendirme her zaman korunur.

Bu durumun yaratacağı sorunların üstesinden gelmek için paragraflarınızı teker teker seçip biçilendirmeyi kaldırmanız gerekmektedir.

Sorunu çözdüyseniz geri dönüş yapmayı unutmayın. Sizinle aynı sorunu yaşayan kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

Saygılar,
eo.ozsahin