Hoe kun je gekozen getal opmaak behouden na afsluiten?

In een Calc werkblad gevuld met grotendeels tekst(-fragmenten), blijkt na heropening van LO dat een eerder gekozen getal opmaak (Getal algemeen) is verdwenen en alle getallen als ### worden weergegeven. Dat wil zeggen, in een specifieke kolom, waar in diverse cellen tekst en in de andere cellen getallen voorkomen.
Is er een mogelijkheid de (getal algemeen) instelling zodanig in het bestand te verankeren dat ook de specifieke opmaak van die ene kolom bewaard blijft?
Bij voorbaat dank,
L.

Over het algemeen wordt een getal als ### weergegeven als de kolom te smal is voor het getal.
Kun je eens proberen de kolom breder te maken.

Kees

Klopt.

Wat me natuurlijk benieuwd, is de inhoud van de kolom. Want normaal is het zeker zo dat de weergave op het moment van openen van een spreadsheet gelijk is aan die van het moment van opslaan/sluiten …

Bedankt voor jullie reactie!

Een getal wat ik als 10310669 had ingevoerd en opgeslagen in de opmaak ‘Getal algemeen’ is bij heropenen van Calc gewijzigd in #### terwijl de kolombreedte is gebleven zoals ik deze had bewaard.
Achter de #### blijkt bij het verbreden van de kolom zoals Kees hierboven voorstelt 00an25aa3012925 tevoorschijn te komen. En bij de opmaak instelling van deze kolom blijkt nu ‘datum en tijd’ aan te staan.

Het bestand was oorspronkelijk in Excel gemaakt en wordt nu dagelijks in LibreOffice versie 6.2.7.1. bewerkt. Ik sla het steeds als .xlsx. op met hetzelfde apparaat.

Na wat verder speurwerk in dit bestand, blijken al (20+) de oudere werkbladen standaard de opmaak datum en tijd voor iedere cel te bevatten. Voor twee recentelijk toegevoegde (niet ingevoegd) werkbladen in het bestand wordt standaard wél getal algemeen als opmaak ingesteld voor iedere cel.
In andere .xlsx-bestanden van vóór mijn overgang naar LibreOffice is eveneens standaard de opmaak getal algemeen aanwezig. Datzelfde geldt voor alle gloednieuwe in LibreOffice .odt bestanden.
Nu heb ik tussendoor dit bestand ook nog met OpenOffice bewerkt.

Gezien die complexe historie ben ik voor het moment helemaal gelukkig met de statement van @Comouws, dat de weergave normaliter in stand behoort te blijven na afsluiten. Daar kan ik mee vooruit.
Ik ga jullie daarom niet langer lastig vallen en de gegevens overzetten naar een gloednieuw LO werkblad en kijken hoe het dan uitpakt. Ik ga er voor nu van uit dat er ergens tussen de diverse toepassingen iets is fout gegaan met dit bestand.

Dat lijkt me verstandig Leen. Met name OpenOffice en Excel bestanden is niet zo’n betrouwbare combinatie. (Niet dat er bij LibreOffice helemaal nooit wat mis gaat trouwens…)