Hoe snaplines in Draw zichtbaar worden?

In Draw zijn de snaplines onzichtbaar geworden.
Hoe kan ik die weer zichtbaar maken?
Ik werk met LibreOffice Version: 6.2.0.3 op MacOS10.14.4

Ga in Draw naar Extra - Opties.
Kies dan LibreOffice Draw - Beeld.
Zet dan Hulplijnen tijdens verplaatsen aan

Dank je wel voor je antwoord en ik heb het vinkje gevonden.
Op mijn Mac vind ik dat bij [menu/LibreOffice/preference/ LibreOffice Draw/View/Helplines while moving] (ik gebruik een Engekse versie).
Dat was al aangevink.
Het resultaat is dat je de hullijnen wel kunt ondekken als je er met de curser over beweegt. De curser op je scherm verandert dan.
Maar ik zie geen of nauwelijks een lijn in mijn document en dat heb ik nodig om het blad goed in te delen om stickerbladen te kunnen ontwerpen.

Probeer dan eens LibreOffice Draw - Raster en dan Zichtbaar raster aanzetten. Ik weet niet hoe dit in het Engels precies heet.

“Helplines while moving” gaat over hulplijnen die zichtbaar zijn tijdens het verslepen van afbeeldingen. Dat is iets anders van vanglijnen.

Je kunt het menu “View > Snap guides” gebruiken. En ook het contextmenu “Snap guides”
In Preferences, zoals Kees schreef, zijn ook opties voor vanglijnen.

Dank Kees voor je reactie
In het Engels heb ik gevonden [LibreOffice/Preference/LibreOffice Draw/Grid/] daar staat het vinkje aan bij “visible grid”. Bij mij is het raster (grid) ook goed zichtbaar en ik zoek een methode de hulplijnen die je vanuit de rules, waar de maatvoering in staat, aan de kant over het document kan trekken zichtbaar kan krijgen. Vroeger was dat een duidelijke streepjes lijn maar nu is het niet meer zichtbaar.
Het zal wel met updates te maken hebben van MacOS en LibreOffice en mogelijk dat het bij Windows wel goed werkt.