Mail by settings

The problem is that I want to set my Mail accounts to Libre Office. Where can I find this ?? It don’t work in settings .

Pete6410
Thanks

Je kunt geen email-account in LibreOffice instellen. LibreOffice opent bij bepaalde processen automatisch je geïnstalleerde email-client. Zie onderstaand stukje uit het hoofdstuk ’ Afdrukken, exporteren, e-mailen en ondertekenen’ van de Handleiding voor Writer. Meer documentatie is te vinden op Documentatie | LibreOffice - Een aantrekkelijk, leuk project

Writer-documenten e-mailen
LibreOffice biedt verschillende manieren om snel en gemakkelijk een Writer-document als een
bijlage bij een e-mail te verzenden in één van de drie indelingen: .odt (OpenDocument-tekst, het standaardformaat van Writer), .docx (Microsoft Word-formaat) of .pdf.
Om het huidige document in de indeling OpenDocument te verzenden:

  1. Kies Bestand > Verzenden > Document als e-mail of Bestand > Verzenden > Als
    OpenDocument-tekst e-mailen op de Menubalk. Writer opent uw standaard e-
    Writer-documenten e-mailen mailprogramma (als geïnstalleerd). Het document is als bijlage toegevoegd aan een nieuwe e-mail.
  2. Voer in uw e-mailprogramma de ontvanger, het onderwerp en eventuele tekst in die u wilt
    toevoegen en verzend vervolgens de e-mail.
    Als u Als Microsoft Word e-mailen kiest, maakt Writer eerst een bestand in Word-indeling (.docx) en opent vervolgens uw e-mailprogramma met het Word-bestand als bijlage. Hetzelfde, als u Als PDF e-mailen kiest, opent Writer het dialoogvenster PDF opties waarin u de gewenste instellingen kunt selecteren, maakt vervolgens een PDF en opent vervolgens uw e-mailprogramma met het .pdf-bestand als bijlage.

Bedankt Kees 538 voor je snelle bericht.
Jammer dat dit geen mogelijkheid biedt om dit ( qua E-mail ) te doen koppelen.
Wij als bedrijf zijn op zoek wat bedrijven zoals jullie allemaal te bieden hebben. Dus we vergelijken zoveel mogelijk verschillende Gratis programma’s die voor ons bedrijf effectief zijn.
En zoals je begrijpt zijn dat er best veel. Tot op heden zitten jullie nu in de top 5 en we willen net als jullie er alles uithalen wat er in zit.
Om het huidige OpenDocument qua verzenden toe te passen is voor ons nu iets te omslachtig, het moet vanuit het programma zelf kunnen en zeker als je meerdere e-mail accounts hebt
Als we meer vragen hebben zullen wij deze zeker aan jullie voorleggen .

Alvast bedankt zover.
Met welgemeende groet,
R.G. Peters