negatieve getallen worden niet in rood weergegeven

Ondanks het gebruik van maskers, waarin dit wel gedefinieerd is.
Ik heb dit probleem lang geleden ook al gehad, maar de oplossing ben ik kwijt geraakt …!

Huidige LO versie 6.0.4.2 (x64).

Ik gebruik meerdere van de standaard-maskers. In mijn geval: [$€-413] #.##0,00;[RED][$€-413] #.##0,00-. Daarnaast ook: 0;[RED]-0 en [$€-413] 0;[RED][$€-413] 0- en 0%;[RED]-0%. Alle getallen in de spreadsheets zijn de standaardkleur zwart.

Wanneer ik in de LO opties, LO Calc → Beeld de optie “Waardemarkering” aanvink, verschijnen de formulevelden in het groen, de numerieke waarde-velden in blauw (ook alle negatieve velden). Dat is dus niet de oplossing. Maar wat wel …?

Tot voor kort wat alles “zoals het hoort”. Waardoor deze situatie is ontstaan is mij een raadsel.

Heb je het bij alle bestanden in Calc? Kun je een voorbeeldbestand toevoegen?

En wat is je besturingssysteem?

Dag Cor,

Het is inderdaad een algemeen probleem op mijn laptop, die onder W10 draait. Op mijn andere pc (ook W10) is het wel in orde. Inmiddels heb ik via nl-users de oplossing aangereikt gekregen.Het lag aan mijn profiel. Inmiddels is mijn profiel weer in orde doordat ik LO in de veilige mode heb opgestart. Bij deze kan de vraag worden gesloten!.

Hi, je zegt dat je een oplossing hebt, zou je deze bekent kunnen maken? ik heb namelijk het zelfde probleem!

Het is beter om een nieuwe draad te maken en daarin je probleem goed te beschrijven. Het is ook zo dat de oplossing voor het probleem in deze draad was dat het gebruikers profiel werd vernieuwd.
https://wiki.documentfoundation.org/UserProfile/nl