Referencing naar velden in google drive document

Ik heb pas Memento voor Android geïnstalleerd zodat ik onderweg data kan invoeren. Deze wil ik dan via programma in Calc straks uitlezen (heb vooralsnog enkel ervaring in programmeren in Excel, dus weet nog niet hoe ik het in Calc ga doen, maar dat is een issue voor later).

Ik heb mijn Google Drive account gekoppeld in Calc.

Helaas als ik al slechts in een veld een enkele waarde wil invoeren gaat het al fout met een #VERW! error. Dit terwijl Calc zelf deze verwijzing heeft gemaakt:
=‘vnd.libreoffice.cmis://{google_drive_email}@https:%2F%2Fwww.googleapis.com%2Fdrive%2Fv2%23GoogleDrive/{filename}’#${filename_or_sheetname}.F2

Moet ik iets anders instellen, of is dit een bug (feature) en moet ik de google drive bestanden toch maar iedere keer handmatig downloaden, aanpassen en weer terugzetten?

Alvast mijn dank.

dag marque1968,

Had je al gecontroleerd of er een issue voor jouw probleem is?

Denkend aan de issues die ik af en toe zie langskomen (*), dan zit daar al e.e.a. bij over iets basaals authenticatie enz. dus ik verwacht dat een geavanceerder pushen per veld nog niet ondersteund wordt. Het hele functionele gebied kan - zoals dat heet - wel wat ‘love’ gebruiken.

Dus mijn take zou zijn: downloaden wijzigen en weer uploaden.

*) https://bugs.documentfoundation.org/buglist.cgi?f1=short_desc&f2=short_desc&j_top=OR&list_id=734583&product=LibreOffice&query_format=advanced&short_desc=google%20drive&short_desc_type=allwordssubstr