suggestie doen voor jullie programma

Hoe kan ik een suggestie doen voor een van jullie programmas?

Ik heb het geprobeerd via Reageren | LibreOffice - Een aantrekkelijk, leuk project
ik klik op stel een verbetering voor. kom ik op een andere site over bugs.
nahja dan doe ik maar file a bug. ondanks dat het niet meer aan de omschrijving voldoet. dan moet ik inloggen.
ik probeer het mailadres en ww wat ik ook gebruik voor deze site. werkt niet.

Nahja dat aanzich is al een klacht of een suggestie voor jullie; zorg dat het makkelijker is om een suggestie of verbetering te doen. dit is nu echt niet te doen! en weer een site waar ik een account voor moet maken… echt geen zin en behoefte aan. Dit is wel mijn tijd die ik nu steek om jullie te helpen.
Als ik minder tijd of geduld had had ik alles allang uitgeknalt.

Ik wilde gaan doneren. Maar door al dit gedoe heb ik zin om toch maar weer voor microsoft te gaan betalen.

verbetering suggestie: als je een Comment toevoegd aan een vakje, kan je deze niet opschalen. zeeeer irritant.
ook als je er naast klikt gaatie niet weg. dan moet ik echt hide comment klikken. maar het niet kunnen groter maken van dit gebied is zwaar irritant.

Ask.LibreOffice is een website van gebruikers voor gebruikers. Het zijn dus niet ‘onze programma’s’, maar de ons allen ter beschikking gestelde programma’s die wij, helpende vrijwilligers, net als jij gebruiken. Het heeft dus geen enkele zin om kwaad te worden op de gemeenschap van hier actieve gebruikers wanneer iets niet werkt zoals jij denkt dat het zou moeten werken. Heb je hulp nodig, dan mag je hier op deze site een vraag stellen en hopen dat een meer of minder ervaren gebruiker je kan helpen. Niet meer, maar zeker ook niet minder. En bedenk wel, de vrijwilligers die hier op deze site proberen om andere gebruikers zoals jij te helpen doen dat geheel gratis en in hun eigen vrije tijd. Zij zitten dus niet te wachten op verwijten waar zij niets aan of mee kunnen doen.

Oke dus jij bent alleen een gebruiker en kan dus niks met mijn suggestie? Dan staat mijn vraag nog steeds; Waar kan ik een suggestie doen naar de personen die het programmeren? Zoals ik al eerder omschreef is dat niet gelukt.

Suggesties en feedback lijkt mij alleen maar positief voor de programma makers en voor de gebruikers.
En als ze dit forum wel gebruiken of lezen dan weten ze ook gelijk mijn feedback en kunnen ze er misschien wel iets mee.

Jij als gebruiker hoeft je dan toch niet aangesproken te voelen.

Je kunt bugs en suggesties voor extra’s doen op https://bugs.documentfoundation.org/ - in het Engels.

Terzijde: het is beter je vraag in je eerste topic te bewerken dan en nieuwe vraag te stellen over in feite hetzelfde onderwerp. Ik heb je eerste vraag daarom gesloten.

Beste Joop. Floris zei het al. Negativiteit nodigt mensen niet uit om je te helpen. Maar het antwoord op je vraag is simpel. Het Notitievakje (in Calc) groeit mee met de tekst, Het is dus niet nodig dit op te schalen. Dat de Notitie niet weg gaat als je naast de cel klikt kan aan het volgende liggen. Kijk bij Beeld - Notities. Als dit aangevinkt staat blijven de notities altijd in beeld. Als je dit uit vinkt, dan zie je de notities alleen als je met de muisaanwijzer op het rode vierkantje in de cel gaat staan.

Je bedoelt vast Piscatorius. :wink: Ik ben zelf meer van de botte bijl. :=)