It's BAA-aack -- Writer is losing photos...again

asked 2018-03-19 02:03:22 +0100

OffGrid9 gravatar image

This was supposedly "resolved" a couple of years ago. Alex (name?) shut down the pertinent thread in March 2016. I hadn't had the problem since then. Today I downloaded and installed the latest version of LibO (the "conservative" variety).

Now a Writer file with embedded pictures is dropping one of them into limbo. NOT ALL OF THEM. Just one. Oh, by the way, it's still there -- when I move or stretch the empty frame, it will momentarily appear: sometimes complete ...sometimes just the top half ...sometimes just a slice in the middle. But invariably, it disappears before I try to print (oh, and the print preview shows just a blank space, too).

Computer -- 3-year-old HP 280 G1 Mini-Tower

Processor -- Intel Core i3-4170 CPU @ 3.7 GHz

OS -- Windows Pro 7 (SP 1)

HD memory -- 452 GB (366 GB open)

LibO version -- v 5.4.5.1 (x64), Build ID: 79c9829dd5d8054ec39a82dc51cd9eff340dbee8

LibreOffice memory settings

--- Use for LibO -- 400 MB

---Memory per object -- 15 MB

---Remove after -- 15 min

Browser -- Google Chrome (...but can fall back on MS Int-Expl, if I have to)

Is anyone else having this problem?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Could you link to the close question that you think is relevant? I took a look for it, but couldn't find it. There are hundreds of Q&As that come up for "writer" + "image" + "photo" searches. Thanks.

David gravatar imageDavid ( 2018-03-19 13:00:56 +0100 )edit